Informatie en kosten

Kosten haptotherapie / haptonomische begeleiding

*Individuele sessie haptotherapie
(Jong) volwassenen;  50 minuten € 85,-

*Haptonomische zwangerschapsbegeleiding;  50 minuten € 85,-

Op de tarieven en betalingen zijn deze betalingsvoorwaarden van toepassing

Betaling geschied door overmaking, binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.

Vergoeding haptotherapie

De kosten voor haptotherapie worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Om misverstanden te voorkomen raad ik je aan om je polis te controleren voordat je een afspraak maakt. Ook kun je kijken op het vergoedingenoverzicht van de VVH

Afzeggen

Een afspraak is tot 24 uur voor aanvang kosteloos te annuleren of wijzigen.
Let op: wijzig of annuleer je de afspraak korter dan 24 uur tevoren of kom je niet opdagen, dan breng ik het volle tarief in rekening.

Beroepscode GZ- Hapthoterapeut

In de praktijk werk ik volgens de beroepscode GZ- haptotherapeut. De beroepscode omvat regels over de rechten en plichten van de haptotherapeut en de client. Deze code is in te zien in de praktijk.

Klachten

Heb je het gevoel dat je onjuist door mij behandeld bent, dan hoop ik dat we daar in eerste instantie samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. Ik neem de privacy van jouw persoonsgegevens serieus. Lees hier hoe ik hiermee omga.

De documenten als betalingsvoorwaarden, beroepscode GZ- Haptotherapeut, privacyverklaring en klachtenprocedure zijn in te zien in de praktijk.

Zoek je een goede haptotherapeut in Driebergen of Nieuwegein en wil je meer weten over hoe ik werk.

Maak een afspraak
kosten haptotherapie