Over mij als haptotherapeut

Mijn interesse voor mensen, hun persoonlijke verhalen en het kunnen overbrengen van mijn kennis maakt dat ik met veel enthousiasme mijn vak uitoefen als haptotherapeut. Ik vind het leuk om je te ontmoeten in mijn praktijk.

Ik zou mezelf willen omschrijven als vriendelijk, open, positief en eerlijk.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mensen en in persoonlijke ontwikkeling. Wat vertelt de lichaamstaal en wat beweegt mensen letterlijk en figuurlijk in het leven. Na mijn studie SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) en HEAO management, economie en recht heb ik een afwisselende carrière gehad in de gehandicaptenzorg, de kinderopvang en in het speciaal onderwijs. Verzorgend, beleidsmatig en leidinggevend.

In 2010 leerde ik meer over haptonomie nadat ik door een burn-out even stil werd gezet. Ik heb er veel van geleerd en ben van een denker steeds meer de voeler geworden die ik ook was. Ik vond de fenomenen uit de haptonomie zo boeiend dat ik de opleiding voor Haptotherapie ben gaan volgen bij Synergos in Amersfoort.

Als haptotherapeut creëer ik een veilige omgeving waarin veel ruimte is voor jou en je leerproces. Mijn begeleiding zou ik willen typeren als betrokken, opbouwend en met een sprankje humor. Daarnaast hou ik ook van diepgang, leg ik verbanden en confronteer je waar nodig.

Mijn nadruk ligt op het ervaren in het hier en nu, waarbij het niet gaat over goed of fout, maar over de kwaliteiten en de valkuilen die jouw patronen met zich mee brengen.

Maak een afspraak bij mij als haptotherapeut en leer hoe jij je mogelijkheden kunt vergroten.

Maak een afspraak
haptotherapeut