Arianne de Buck

Ik zou mezelf willen omschrijven als vriendelijk, bewegelijk, positief en eerlijk.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mensen. De verschillen tussen mensen boeien mij enorm. Wat vertelt de lichaamstaal en wat beweegt mensen letterlijk en figuurlijk in het leven.

Na mijn studie SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) en HEAO management, economie en recht heb ik een afwisselende carrière gehad in de gehandicaptenzorg, de kinderopvang en in het speciaal onderwijs. Verzorgend, beleidsmatig en leidinggevend.

In 2010 leerde ik haptonomie kennen nadat ik door een burn-out even stil gezet werd. Ik heb er veel van geleerd en ben van een denker steeds meer de voeler geworden die ik ook was. Ik vond de fenomenen uit de haptonomie zo boeiend dat ik de opleiding voor Haptotherapie ben gaan volgen bij Synergos in Amersfoort.

Mijn interesse voor mensen, hun persoonlijke verhalen en het kunnen overbrengen van mijn kennis maakt dat ik met veel enthousiasme mijn vak uitoefen.

Ik werk met veel plezier in mijn eigen praktijk in Driebergen en in Nieuwegein. Daarnaast ben ik als haptotherapeut verbonden aan de kinder- en jongeren praktijk van Synergos en werk ik vanuit Feniks Talent, het expertisecentrum voor hoogbegaafde drop- outs in Utrecht.

Ik creëer een veilige omgeving waarin veel ruimte is voor jou en je leerproces. Mijn begeleiding zou ik willen typeren als betrokken, opbouwend en met een sprankje humor. Daarnaast hou ik ook van diepgang, leg ik verbanden en confronteer je waar nodig.

Ik vind het leuk om je te ontmoeten in mijn praktijk.